14 Haziran 2011 Salı

Yazlık kitap alışverişinizi yaptınız mı?


Ben hala yapamadım
Okunmayı bekleyenler de yolumu gözlüyor zaten
Siz neler aldınız?
Sırf meraktan soruyorum
(:

11 yorum:

  1. 3 gün önce kitapçıdaydım kedi.. bukowskiden -kimse bilmez ne çektiğimi ve kapalı kapıdır cehennem isimli kitapları aldım. değerli bi arkadaşım içinde Ganbiel Marcia Marquez den -aşk ve öbür cinler isimli kitabı aldım hediye..daha alıcaktım ama bendede yolumu gözleyen çok valla :))

    YanıtlaSil
  2. Ah ah Ah liste her daim kabarik ama almayacagim hala kararliyim
    gerci temmuza Turkiye`deyim illa ki alirim da gelene kadar bitirmeye devam ;)

    YanıtlaSil
  3. Bence süer seçimler olmuş! Marquez alarak çok iyi etmişsin. Bukowski çoktandır merak ettiğim ama bir türlü okuyamadığım yazar. Okuduktan sonra yorumlarını merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  4. Ben de çok üzülüyorum listeler kabarınca ama kendime de hakim olamıyorum güzel kitap görünce (: şiir giib oldu.

    YanıtlaSil
  5. bende bukowskinin tüm kitapları mevcut, herkes sevmez bukowskiyi ama bir kere seven bidahada bırakamaz. beni yazmaya teşvik edendir kendisi, çok doğal ve kalptendir yazdıkları. sıradandır ama sıradışıdır aynı zamanda. bence sende katıl aramıza ;))

    YanıtlaSil
  6. Bu yaz okuyacağım kitaplar politik olacak... Kardeşime verdiğim Oray Eğin’in “İmha Planı, Medya Nasıl Çökertildi” ile annemde kalan Banu Avar'ın 'Hangi Avrupa' adlı kitabına yazlıkta kavuşup okumayı planlıyorum. Ders kitaplarından vakit kalmadığı için bir türlü biteremediğim Serdar Oztürk'ün kitabını da yolculukta okurum artık...

    YanıtlaSil
  7. sürekli uğradığım kitabevinde her seferinde önünde saygı duruşunda durduğum bir kitap vardı. (dı, evet. ne mutlu bana!) marcel proust-kayıp zamanın izinde. gerçi daha önce okudum ama, bu yky'nin iki ciltlik özel basımı. hem boru değil, 150 lira! onca geliş gidişin sonunda aldım nihayet, yaz boyunca tekrar tekrar okuyacağım sanki. hem zaten sindirilesi değil mi bu kitap? araya başka şeyler sıkıştıracak olsam da, en çok bunu okuyacağım galiba. :)

    YanıtlaSil
  8. Önünde uzun bir yol var gibi (: Çok merak ettim kitabı, not alıyorum kitapçıya gittiğimde ben de bakıcam belki ben de senin kadar etkilenirim (:

    YanıtlaSil
  9. Ben de Adsız gibi Siyaset Bilimi'nin birkaç temel eserini tekrar okumayı düşünüyorum. Eğer ilgilenirsen, Ahmet Taner Kışlalı'nın kitaplarını öneririm.

    YanıtlaSil
  10. ilgilenmez olur muyum? en kısa zamanda inceleyeceğim. sağol :)

    YanıtlaSil
  11. Septimus Heap serisinin ilk kitabını aldım, beğenirsem kalanını da alacağım. Neil Gaiman'dan Yıldız Tozu'nu aldım, Motague Amca'nın Dehşet Hikayeleri'ni almak istiyorum bir de.

    YanıtlaSil