8 Ekim 2011 Cumartesi

Çok yakında.


Woolf'un günceleriyle dönüyorum.
Az kaldı.

9 yorum:

  1. Merhaba!! Benim sana ulaşmam gerek! Noluyor demişsindir haliyle hemen anlatayım.Blogunu bir arkadaşım gönderdi,Virginia'yı görünce tık atıverdi linki baktım öyle işte sonra bir daha baktım kedi seviyorsun sonra bir kez daha baktım çeviri yapıyorsun demek ki dilcisin.Ben Virginia'ya tapıyorum açık ve net, dilciyim ama daha miniğim 2 sene sonra üniversitede olacağım işte herneyse,Kedileri de çok severim.Bilmiyorum işte bence konuşmalıyız lütfeen :Dyani konuşursak çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler :)ehe

    YanıtlaSil
  2. Merhaba (: bu aralar çok yoğunum ve bu nedenle bir sorun sebebiyle kaybolan mail adresim yerine yenisini alamadım. İstersen şimdilik yorumlar üzerinden konuşalım, ne dersin? Bu arada dilci değilim (:

    YanıtlaSil
  3. auv :/ peki olur benim için hiç sorun değil :) peki çevirileri nasıl yapıyorsun ben mi yanlış anladım yoksa :)

    YanıtlaSil
  4. çeviri yapmak için dilci olmana gerek yok (: biraz yetenek işi bence. bir de dili kullanabilmen önemli. benim mesleğim çevirmenlik değil, freelancer olarak yapıyorum. keyif alıyorum bir de çeviri işinden

    YanıtlaSil
  5. çok güzel:) haklısın aslında tamamen ilgi ve yetenek işi.peki buradan bir iki soru sorsam cevaplaman sorun olur mu?herkesin okuması falan çok tuhaf sorular sormayacağım zaten de :)

    YanıtlaSil
  6. peki başlıyorum o zaman :) aslında direkt kendinden bahseder misin diye sorsam daha kısa ve öz olur:) sinir bozucu bir soru kabul ediyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Böyle ben anlatmayayım bence sana kendimi. Sen biraz dolaş blogda, zaten her şey aralara serpiştirilmiş durumda.

    YanıtlaSil