8 Nisan 2013 Pazartesi

Kırtasiye vb. ıvır zıvır severler için cennet: Sedir

Benim gibi olur olmaz her şeye para harcamaya bayılan biri için çok zor, her gün ama her gün önünden geçerken test ediliyorum. Bazen bu yere girmeden geçip, doğruca uslu uslu evime gidiyorum, bazen de nefsime yenilip girip bir şeyler satın alıyorum.

Sedir açılalı çok olmadı sanırım, belki de oldu ama ben sadece son 1-2 senedir hatırlıyorum. Çok güzel şeyler satıyorlar, her yerde çok sık karşınıza çıkmayacak şeylerden hem de. Kırtasiye ürünleri, çantalar, kutular, desenli peçeteler, kupalar, anahtarlıklar şimdi benim aklıma gelenler. Çok sevilen markalar bir araya toplanmış: The Smiley Company, Star Wars, Mr.Men, Hello Kitty, Barbapapa (yakında bu marka hakkında bir yazı yazmayı düşünüyorum). Vitrinleri de sık sık değişiyor. 

Nerede derseniz, Moda'da. Epeyce ünlü bir Tek Büfe var Moda Parkı'na doğru. Onun çok yakınlarında, karşı çaprazında. Sitelerinden de bakabilirsiniz tabi adreslerine, ben çok kötü anlattım. Sitede (tık) ürünler de varmış bu arada.

Benim sonsuz param olsa hemen koşup alacağım ilk 5 ürün:

  1. Barbapapa makyaj çantası
  2. Mr. Happy çöp kutusu
  3. Miss Sunshine vintage metal kalem kutu
  4. Smiley kumbara
  5. Retro alışveriş çantası
Umarım uğrarsınız ve bir şeyler beğenirsiniz (:

6 yorum:

  1. Ben de biliyorum burayı, adını unutmuştum ama. Güzel, metal bir kutu almıştım geçen yıl sanırım =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok güzel kutular var (: Girdim mi çıkamıyorum.

      Sil
  2. Tam para "gömülecek" bir yer, hafif tehlikeli bu yüzden :P

    YanıtlaSil
  3. sahibi arkadaşım.. Cessi.. ortağı Ömer.:)) Olaya bak. Cessi de blogger-dır amma açık etmez kendisini.:) En son Ocak ayında İstanbul'a gittiğimde yanına uğramıştım. Bir daha gittiğinde denk gelirsen selamımı söyle indirim yapsın.:))

    YanıtlaSil
  4. Bu güzel yazı için çok teşekkür eder, yine bekleriz :)

    YanıtlaSil