7 Nisan 2013 Pazar

Les Cakes de Bertrand & Clairefontaine İşbirliği


Dün D&R'a gittim, uzunca bir süreden sonra. Moda'da D&R olmadığı için aklıma bile gelmiyordu açıkçası. Kanyon D&R'a girmemle başımın dönmeye başlaması bir oldu, çünkü çok büyük. Labirente benzemesi ise ayrı bir konu. Neyse, gelelim ne bulduğuma. Kırtasiye ürünlerine ayrı bir sevgim olduğundan bloga yazmadan geçemedim.

Epey küçükken, annemlerle Paris'e gittiğim zamandan hatırlıyorum Clairefontaine markasını. Çok güzel defterleri vardı ve ben de bir tane sarı, bir tane de pembesinden alıp matematik ve sosyal bilgiler defteri yapmıştım. Bu sefer yıllar sonra karşıma çıktığında, bir başka mükemmel marka ile, şahane psataların mucidi Les Cakes de Bertrand ile işbirliği içerisindeydi. 

Oldukça geniş ve buram buram Paris kokan bu koleksiyonda çok güzel çantalar, defterler, kalem kutuları ve kitap ayraçları var. Kendimi durduramayıp kalem kutusu ve yusufçuklu bir ayraç aldım, hiç pişman da değilim. 

Clairefontaine kataloguna şuradan ulaşabilirsiniz.
Özellikle bu seriyi merak ediyorsanız ise şuradan.

Au revoir!

2 yorum:

  1. Hepsi çok güzel görünüyor, ben de merak ettim bir ara D&R'a uğramalı. Bir de D&R'da Clairefontaine Rhodia defterleri var, ben onlara da bayılıyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de tam sana Post'a baksana diye mesaj atıyordum! Hemen yakalamışsın zaten (:

      Sil