8 Nisan 2013 Pazartesi

Son bağımlılığım: Sylvanian Families

Biriktirilebilir şeyleri hep çok sevdim. Taso olsun, Pokemon kartı olsun benim için hiç fark etmedi. Bir sürü ıvır zıvırımdan annem çok şikayetçi olsa da ben dönüp dolaşıp birikmiş tonlarca şeye bakmayı seviyorum. Birkaç ay önce, kaynağını hatırlamıyorum, erkek arkadaşımla deliler gibi Çöps almaya başladık. O da neymiş derseniz şuradan bakabilirsiniz. Çok da ucuz bir şey olmadığından kendimizi sınırlamaya çalıştık, haftada bir tane alma hakkımız vardı ama bir günde 5 tane aldığımız zamanlar da oldu. Şimdilik bu merak geçmiş gibi. Onun yerini başka bir seri aldı.

Geçen Cumartesi itibariyle artık 15 aydır sevgiliyiz diyebiliyoruz. Öyle kutlama falan yaptığımızdan değil de, bu sefer bir değişiklik olsun, bir mağazaya girelim ve 15 dakika içinde birbirimize hediye alıp çıkalım dedik. 
Sylvanian Family serimin ilk iki, en değerli parçalarına işte o gün sahip oldum. İlk başta ne olduklarını anlamadım, daha doğrusu biriktirilebilir bir şey olduklarını bilemedim. Sonra içinden çıkan karta baktım ve hepsine o an sahip olmak istedim. Bir de, çok güzel saydam, taşınabilir minik kutularda satılıyorlar.

Bu seri, hayali bir ormanda yaşayan ailelerden oluşuyor. Kedi, köpek, kirpi ve daha bir sürüsü var. Farklı farklı olaylar/aktiviteler üzerinden hazırlanmış. Evlilik, okul, spor, yemekler, evler... Çok kalabalık, çok sevimliler. Bana hediye gelen bu ikisi bebek Sylvanian'lardan. Kedinin bir de çıngırağı var, ama fotoğrafta yok. 

Sadece çocuklar değil, bence büyükler de çok çok sevebilir. Ama en çok çocuk kalmış, çocuk insanlar bayılabilir. Tavşan, kirpi ve sincap ailelerine özellikle bakmanızı öneririm.

Hikayelerine, ürünlere, nerede satıldıklarına ve diğer tüm bilgilere şuralardan ulaşabilirsiniz.

4 yorum:

  1. Kanyon D&R'da gördüm bunları, mükemmeller yahu!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de oradan aldım zaten, çoook fazlalar ve de sayıca (:

      Sil
  2. benim de biriktirme ve koleksiyon takıntım var ama bunları hiç görmemiştim çok şekerlermiş tam biriktirmelik :) bu ara ben momijilere taktım onları da biriktiriyor musun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba greta, momijileri İstanbul'da bir yerde gördüm, ve ÇOOK güzeller ama hiç başlamadım onlara. Aman zaten, ekonomim yerle bir olur herhalde artık (:

      Sil