16 Ekim 2013 Çarşamba

İzmir'de Mutlaka Gidilmesi Gereken Yerler Listesi


Ben bu listeyi yazın hazrılamıştım aslında, erkek arkadaşımın İzmir'e beni ziyarete gelme ihtimali vardı. Pek kısmet olmadı, geriye bu liste kaldı. Herkesin 'İzmir'de mutlaka görülmeli' listesi farklıdır. Listede yer almayan bir yer görülmeyi pek de hak etmiyor değildir kesinlikle. Benim listemdekiler de kişisel deneyimlerden yola çıkarak yerlerini buldular. Belki siz de yorum bırakarak bu listeyi zenginleştirmek istersiniz?
Eğer bayram tatilinde evdeyseniz ama belki 1-2 günlüğüne İzmir'e gidilebilir diyorsanız belki bu liste işinize yarayabilir. 
Fotoğraftaki gevreği de canım çekmedi değil.

11 yorum:

  1. Hava güzelse Eski Foça ve Alaçatı'yı da listeye eklesek mi acaba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alaçatı'yı yazın değil ama kışın çok severim. Foça'yı nasıl unuttum bilmiyorum, şahane bir yer. Çok teşekkür ederim eklemeler için (:

      Sil
  2. =)) haha bizde 3 günlüğüne İzmir'e geldik. Bugün kordonda içmeye gideceğiz. =)) Bir günü de şirince ve efes e ayırmıştık. Bir gün boşumuz vardı bu liste çok iyi geldi. =))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa ne güzel tesadüf olmuş, sevindim çok faydalanmanıza. Çok çok iyi gezmeler dilerim (:

      Sil
  3. Sadece Efes'e gitmiş biri olarak bu listeyi bir yere kaydetmek şart oldu. Elinize sağlık. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşinize yaramasına çok sevindim (: Umarım çok gezer, çok beğenirsiniz.

      Sil
  4. sadece bu kadarcık mı? çok yer var çok.evka 1 mevlana'yıda ekleyin bence.sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. elbette bu kadarcık değil (: ben ilk aklıma gelenleri yazmıştım, İzmir'de gezilip görülecek gerçekten çok fazla yer var. sizin öneriniz için de .ok teşekkürler (:

      Sil
  5. Küçük Park, İnciraltı, Teleferik, Oyuncak Müzesi, Varyant, Kıbrıs Şehitleri Cd, Alavara, Karşıyaka Çarşı, Latife Hanım Müzesi, Arkeoloji Müzesi, Alsancak Garı...

    YanıtlaSil
  6. kordonu neden onuncu sıraya yazdığınızı sorabilir miyim? bir izmirli olarak :)

    YanıtlaSil
  7. Bornova'da Kağıt ve Kitap Sanatları Müzesi'ni görmeyi ihmal etmeyin derim: http://www.sksdb.ege.edu.tr/1657/kagit_kitap_muze.html

    YanıtlaSil