29 Kasım 2013 Cuma

Nerelerdeyim?


Ne alemdeyim? Aslında bıraktığınız yerdeyim ama işler işler, sonu gelmeyen şeyler... Bu yüzden bloga yeni yazılar ekleyemiyorum. Ama Instagram'da tam gaz fotoğraf paylaşmayı ihmal etmiyorum. Yazacak bin tane de şey birikti. Kısa kısa bahsedeyim bu aralar ne yaptığımdan.

  1. Bu aralar hatıra ve biyografi türlerine merak sardım. Boş bulduğum her an daha önce hiç adını duymadığım adam ve kadınların hayatlarını, anılarını okuyorum. Pek keyifli, pek ilginç.
  2. Hava inanılmaz soğudu. Soğuktan dudak, el hatta yanak çatlar ama ayak çatlar mı? Ayaklarım soğuktan çatladı. Ama kar yağmadı, henüz.
  3. Yılbaşını ve büyük Noel tatilini (okullarda 1 aylık bir tatil var, ara tatile denk geliyor) burada geçireceğim. Bu da demek oluyor ki 1 ay az ders, çok gezmek, bol blog yazısı.
  4. Soğuktan olsa gerek, sürekli şekerli şeyler yiyorum. Instagram'da takip edenler durumun ciddiyetinin farkındalar tahminen. Söylemesi ayıp, sabah bir oturuşta 7 tane çikolatalı kurabiye yedim. Ama küçüklerinden. 
  5. Doğumgünüm haftaya Cuma. Sadece 7 gün kaldı (:
Bu kadar.

8 yorum:

  1. Şimdiden mutlu yıllar okuyan kedi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo ilk kutlayan sen oldun (: Çok teşekkür ederim <3

      Sil
  2. Okurken cok keyif aldım devamını bekliyoruz yazıların :)

    YanıtlaSil
  3. Kis soguklarinda acilan ve surekli seker tuketmek isteyen istah candir, kisi kis yapar, keyfini cikartmak lazim :))

    YanıtlaSil
  4. Ben de seviyorum sanırım biyografi okumayı. Çok bi' okumuşluğum yok ama okusam severim gibi geliyor en azından.
    Şimdiden mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
  5. Buraya sanırım ikinci gelişim, ama sevdim burayı. :)

    Ben de dergime ve hikayeme bekliyorum. (Hikaye derken hayat hikayeme ortak olun anlamında değil; Kafa Dergi ve Ters Düz adlı bloglarımdan bahsediyorum!) :)

    YanıtlaSil