24 Şubat 2011 Perşembe

Hal ve gidişat

Merhaba herkese,


Az sonra gelecek olan yeni kitap yazısından önce ufak bir şey yazmak istedim. Başlıyorum.


Öncelikle belirtmeliyim ki, bu benim ilk blogum, akabinde ilk twitter deneyimim. Hala Facebookum yok, neden diye sormayın, cevabı ben de bilmiyorum. Neyse. Şunu sormak/demek istiyorum: Bu acemilikle eminim bir sürü hata yapıyorum. Hata şimdi kulağa çok acımasız geldi ama eminim keşke şöyle şöyle olsa dediğiniz yerler vardır. İşte bunları bilmek çok isterim. Yazının altına yazmak istemezseniz mail de atabilirsiniz. Yazılara gelen yorumlara o kadar seviniyorum ki, anlatamam. "Oh! Çok şükür, okunuyorum" rahatlaması değil bu kesinlikle. Bir şeyleri beraber düşünmeyi seviyorum yüzlerini bilmediğim, bilsem de oturup karşılıklı çay/kahve içmişliğim olmayan kişilerle. İşte bu tanışmamışlık hissine rağmen benzer şeylerden zevk almak herhalde yazmaya teşvik eden, yazdıklarınıza gelen yorumlara sevindiren.


Kısacası. Yorumlarınızı merakla bekliyorum. Belki çok uzun yazıyorum, ki öyle, okuldan gelen bir alışkanlık, olabildiğince çok konuya değinmek istiyorum. Belki bu yorucu oluyordur. Belki de kitap hakkında daha fazla/az bahsetmemi istersiniz, bunda da anlaşırız. Yani demek istediğim, vaktiniz oldukça, canınız istedikçe yazın, hep beraber konuşalım kitapları. Kitapların yetmediği yerlerde, canımızın istediğini konuşalım ya da susalım. 


Hepimizin işleri, sıkıntıları ve yetişmesi gereken yerler var. Yine de bir düşünün, sevdiğimiz şeyler hakkında konuşamayacak kadar yorgun ve yoğunsak, birazcık kendimize zaman ayırmanın vakti gelmemiş midir?


Sevgiyle,


Kedi.

9 yorum:

  1. sevgili kedi;inanki yorumlarını büyük bir keyifle okuyorum.hatta geçenlerde twitter da akşama güzel bir kitabın yazısı olacak demiştin.bekleyip duruyorum ama bayağı gecikti:( sana tavsiyem şu umut verme yazmadan önce:) bak şimdi de kitledin beni:)

    YanıtlaSil
  2. Söz son yarım saat, bilemedin 40 dk. çok oyalandım, kusura bakma. Çay içtim, evi topladım. Hemen geri dönüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Ben de merakla yeni yazını bekliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Uzun yazmıyorsun bence, ufak ufak her şeye değinmen güzel.

    YanıtlaSil
  5. Çook güzel bir blog oluşturmuşsun, çok güzel de yazıyorsun eline sağlık. Uzun uzun yazman çok daha keyifli ve güzel; severek takip edeceğim blogunu;)

    YanıtlaSil
  6. Güngör çok sevindim böyle düşünmene! yaşasın.

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. blogu yeni keşfettim diyebilirim. begendim de özellikle 'kitap kokusu' yazman beni daha cok cekti. çok severim :) son bahsettiğin kitabı alıp okumayı düşünüyorum. tesekkürler. önerilerini takip edeceğim.

    YanıtlaSil
  9. Keşfetmene sevindim (: ben de çok severim kitap kokusunu. Teşekkürler yorumun için.

    YanıtlaSil