12 Eylül 2011 Pazartesi

Sonbahar Kitabı.

Sonbaharı, hiçbir mevsimi sevmediğim kadar çok severim. Mümkün olsa da hayat Eylül, Ekim, Kasım'dan ibaret olsa keşke. Ve neden bilmem Sonbahar denince aklıma hep tek bir kitap gelir. Sizin de öyle mi?

6 yorum:

  1. İlkbaharı da sonbaharı da çok severim,Eylül de en sevdiğim aydır,yeni başlangıçların ayıdır Eylül,aslında sonbahara atfedilmesi gerekirdi hatta bence aşk mevsimi sıfatının,ama herşey olması gerektiği gibi olmuyor.Herkes nisan-mayıs aylarında sevsin aşkı,sonbahar aşkları da onun değerini bilen sayılı insana kalsın,bana yeter. Neyse uzun oldu bu,ama aklına gelen kitap nedir onu merak ettim doğrusu :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de sonbaharı çok seviyorum. Hele eylülü hiç bir aya değişmem.

    YanıtlaSil
  3. "Yapraklar dökülürken" doğmuşum. Sonbahar sevilmez mi hiç? :)

    YanıtlaSil
  4. bende seviyorum baharları. sonbahar ve sıcacık hissi veren kıştan. fotoğrafta çok güzel.. kitabı merak ettim.

    YanıtlaSil
  5. kitap çok güzel olmalı. anahtar(the key) filmine uyarlandı. film altın portakal'da ve sanırım yarışma filmleri arasında. the key altın portakal derseniz the key 2011 golden orange diye gelen ilk bağlantı da filmin özeti var. kıbrıs ta geçen ve has kıbrıslıların çektiği ve de altın portakal a katılan sanırım ilk uzun metraj. filmin oyuncuları kıbrıs lı . bu arada kktc den yani güney rum dan değil belirtmek isterim.

    YanıtlaSil