12 Nisan 2012 Perşembe

Ve bir kedi katıldı aramıza.

Merhaba herkese!

Mutluluktan bayılmak üzere bir halde yazıyorum şu an. Çünküüü...

Aradığım yavru kediyi buldum ve dünden beri benimle, bizimle !!!

Arkadaşımın arkadaşı aracılığıyla bulundu, halihazırda evinde 5 kedisi olan arkadaşın kedilerinden biri 5 tane yavrulamış ve kız delirmek üzereydi. Hem çok seviyor hem de bu yaşımda ‘Crazy Cat Lady’ olmak istemiyorum hissiyatı içindeydi. Biz de 2 hafta önce erkek arkadaşımla bakmış, bayılmıştık. Ama daha çok köüçükler diye biraz bekledik ve geçenlerde haber geldi, kuru mamaya alıştılar, tuvaletlerini de kuma yapıyorlar diye, biz de hemen gittik aldık. Seçme süreci epey sancılı oldu ama. Bunlar dediğim gibi 5 kardeşlerdi, hepsi de birbirinin aynısı ama biz en büyüğü aldık çünkü erkek arkadaşım tam bir savaşçı yetiştirmek istiyor (: Bizimkinin büyüklüğü diğerlerinden epey farklıydı, sebebi de çok ilginç. Çünkü bu ilk doğan yavru anneden sütü ilk içen oluyormuş aynı zamanda ve bu ilk süt de sütün geri kalanına oranla daha fazla protein içeriyormuş. Bu da bizim miniği diğerlerinin yaklaşık iki katı ve tam bir güreşçi yapmaya yetmiş. Ne diyordum, aldık işte biz kediyi ve geldik. Epey mutluyuz. Çok komik. Sabahtan beri hareket eden her şeye atlıyor. Bir ara koşarken su tasının içine kaçtı, çok ağladı, hemen kuruttuk. Bu arada henüz 1 aylık. Annesi kehribar rengi, çok tüylü, hani kulaklarının içi bile tüylü olan kedilerden. Çok güzel ama. Baba ise tahminen (!) siyahlı beyazlı yağız bir delikanlı. Bizim minik ve geri kalan yavrular ise grili, beyazlı. Gözler yeşil olacak herhalde. Kulaklar sırf tüy. Yaşlı dedeler gibi upuzun kaşları var. Bıyıklar da elbette. Burun pembe. Patilerin etleri, hepsi kahverengimsi bir tanesi hariç, o pembe. Çok komik!

Mutluyuz yani Zaten mutluyduk, daha da eğlenceli bir hal aldı her şey. Dün ilk gecemizdi ve annesini, kardeşlerini özler ağlar sandık ama çok usluydu. Erkek arkadaşımın çenesindeki sakallarla oynaya oynaya uyudu. Sabah da ısırıklarıyla uyandık.
Henüz bir ismi yok gibi. Tombikliği ve asabiyetinden ötürü biz ona "ayı" demeyi tercih ediyoruz. Önerilere açığız.

Benden haberler bu kadar.

2 yorum:

  1. şu an sana çok kızgınım
    böyle tarif etmekle oluyor mu, orası o renk burası bu renk diye
    koysana fotosunu bi tanecik bari :((((((

    YanıtlaSil
  2. evet acilen foto bekliyorum ben de:) benim kedim de gri beyaz ve tam bir dev biz adını paspas koymuştuk haha eğlence olsun diye:)sevgiler,dilara

    YanıtlaSil