10 Kasım 2011 Perşembe

Duyuru duyuru!


Artık yeni bir yerde daha yazıyor olacağım.

okuyankediolmak.blogspot.com ve okuyankedi.tumblr.com

Neden bir yer daha?

Çünkü.

Çünkü ben bazen aklıma geldiği herhangi bir şeyi yazmak istiyorum. Tabi ki de kitap yazıları yazmaktan çok keyif alıyorum ama insan bazen sadece o gün arkadaşının kalbini nasıl da kırdığından ya da sevgilisinin ona aldığı şekerlemelerden bahsetmek istiyor.

İnsan işte, hep istiyor.

Bunu halihazırda var olan ve pek sevimli takipçilerden oluşan blogumda yapabilirdim fakat öyle olsun istemedim. Sonuçta burayı başlatırken aklımdaki şey, sadece kitaplar üzerine konuşulabilecek bir alan yaratmaktı. Evet buraya yazabilirdim ve siz de oflamadan puflamadan okurdunuz ama yine de öyle olsun istemedim. Sonuçta benim hayatıma uzaktan yakından ilgi duymayan, sadece kitaplar hakkında bir şeyler okumak isteyenler mutlaka vardır. Onlara ayıp olur gibi geldi.

Kısacası, artık yeni yerlerimde de yazıyor olacağım. Sık sık. Gelip okursanız ne de güzel olur.

2 tane de duyurum var gitmeden hemen.

Birincisi, Dinleyen Kedi ve İzleyen Kedi'ye ne oldu diye sorularla dolu mailler alıyorum. Haklısınız. Okuyan Kedi'yi bile daha yeni düzenleyebildim. Sıra onlarda. Zaten mucizevi şekilde çok fazla film izliyor, yeni insanlar/gruplar dinliyorum.

İkincisi, eski mail adresime kavuştum, yeniden. Herhangi bir şeyle ilgili okuyankedi@yahoo.com ya da okuyankedi@ymail.com adreslerine mail atabilirsiniz. Mail okumayı da hele sizden gelenleri çok seviyorum.

Bu kadar.

1 yorum:

  1. Kitapların yanında hayatından kesitler duymak beni rahatsız etmezdi aslında. Buradaki yazılarını seviyorum, diğer blogundaki yazılarını da vakit buldukça takip edeceğim mutlaka.

    YanıtlaSil