25 Temmuz 2013 Perşembe

Prag'da nereleri görmeli?


Pazartesi günü Prag'a doğru yola çıkıyorum, 5 günlüğüne. Küçük ama bir o kadar da güzel bir şehir olduğunu göz önüne alırsak, çok çok gezmek istiyorum. Şimdilik şöyle minik bir liste yaptım internet üzerinden. Bu listeye ne kadar bağlı kalırım, önüme gelen ve gözüme hoş gözüken her yere dalar mıyım bilmem. Daha önce gitmiş olan, gitmemiş ama gezenleri dinlemiş olanlardan öneri bekliyorum. Karşılığında ben de size geziyi gün gün anlatırım (:

8 yorum:

  1. selam...Prag'tan yeni döndüm..küçük ve gezilmesi kolay bir şehir..henüz biriki yazı paylaşabildim ama pazartesiye kadar biraz daha eklerim sanırım.5 günde rahat rahat gezersiniz.turizm infolardan bol bol broşür toplayın orada herşey var.oyuncak müzesini mutlaka gezin.http://instagram.com/sihirlioklavaderya burdan da fotolarımı paylaştım.ayrıca bir sokakta boyalı tuğlalardan yapılmış duvarda hala bloğumun tuğlası duruyorsa bir foto rica edebilirim :)sevgiler..masal gibi şehirde keyifli geziler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam, oyuncak müzesi bizim de kesinlikle aklımızda. Duvara da bakarım sizin için (: Çok teşekkürler.

      Sil
  2. Manufaktura'dan rengarenk, mis kokulu, çeşit çeşit, istediğin boyda sabunlar alıp şirince paketlettirebilirsin. Hem de çok hesaplı bir hediye olur sevindirmek istediklerine.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, bunun hemen not alıyorum (:

      Sil
  3. eski şehir meydanındaki astronmik saat ve her saat başı ritüelini izlemek keyifli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o ritüelden haberim var internet sayesinde, bakalım çok merak ediyorum. Çok teşekkürler (:

      Sil
  4. C. Krumlow sehrini mutlaka gormelisiniz, Prag'a oldukça yakın. Charles köprüsü, kukla satan dükkanlar ve astronomi saatinin olduğu yerler cok güzel. Simdiden iyi yolculuklar ve eğlenceler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Krumlow'u duymamıştım, iyi ki söylediniz. Kukla dükkanlarını epey merak ediyorum, inşallah yorulmadan bol bol gezebilirim. Güzel öneriler için çok teşekkürler (:

      Sil