21 Mayıs 2013 Salı

Paper Mate renkleri

 
Paper Mate'i nereden hatırlıyorum? Rusya'dan aldığım, çok uzun yıllar kullandığım bir tükenmez kalemim vardı, oradan. Sonrasında çok da ürünleriyle karşılaşmadım, satın almadım. Geçen hafta Kipa'da (Viaport) bu iki setle karşılaşınca hop hemen aldım.


Fotoğraftan ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama bir grup kalın uçlu, keçeli gibi. Diğerleri ise daha ince. Özellikle ince uçluların uzun uçları bana epey rahat geldi. Renkleri de çok güzel. Her iki tipte de yazdıkça uçlarda yumuşama ya da benzeri herhangi bir şekil değiştirme olmuyor. Kağıt üzerinde de epey kayganlar. Fiyatları 6 lira civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam dörtlü paketlerin. Karşınıza çıkarsa alın derim.

7 yorum:

  1. Sanırım özellikle Amerika'da çok yaygın bu marka, youtube'da kırtasiye alışverişleriyle ilgili videolar izlediğimde hep paket paket bu markanın kalemlerinden aldıklarını görüyorum=)) Bende de birkaç çeşidi mevcut ama bu tanıttıklarını hiçbir yerde görmedim ve görürsem hemen kaparım çünkü gerçekten çok güzel görünüyorlar;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kırtasiye alışverişiyle ilgili videolar var demek ki! İşte bundan hiç haberim yoktu (: Bu kalemleri gerçekten öneririm, ben 1-2 haftadır epey sık ve rahat kullanıyorum.

      Sil
  2. yazdım bir köşeye paper mate seni,bulursam elimden kaçamazsın :) zira ne hoş rekler öyle ,ki ben bir kırtasiyeye sırf boş zamanımı değerlendirme amaçlı girip uzun uzun dolaşabilirim :)hele renkli kalemler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyi yapmışsın, bulursan sakın kaçırma (: aynen ben de çok severim ama artık biraz kendimi dizginlemeyi öğrendim sanırım.

      Sil
  3. Zamaninda bu markanin eraser mate seklinde kalemi cardi :-) silinebilir tukenmez kalem, onlari kullanmistim, o gunden sonra gormedim hic burda o kalemlerden, sene 1996-97 falan, ortaokula gidiyordum :-)

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil